Nateg Spar

Potrošništvo, gostinstvo
Sporočilo
Avtor
Uporabniški avatar
Vse

Nateg Spar

#1 Neprebrana objava Napisal/-a Vse »

Cene izdelkov na polici in na blagajni se razlikujejo. Ne "prvič".
Komentar delovodje: "So spregledali."

Uporabniški avatar
Vse

Re: Nateg Spar

#2 Neprebrana objava Napisal/-a Vse »

Kupujem polovico melone (je v akciji). Slučajno pogledam etiketo s ceno, ki se mi zdi visoka.
- Popust se obračuna šele na blagajni (upajmo, da).
- Koda s ceno je veljala za celo melono, trgovka pa je to nalepko prelepila na polovico melone.
1. Koliko kupcev nasede takim štosom?
2. Kaj vse moramo kontrolirati, čeprav naj bi bilo samoumevno.

gostje

#3 Neprebrana objava Napisal/-a gostje »

Reklamiram tehnični izdelek.
Preventivno, iz izkušenj, najprej vprašam centralo Špara, ki mi pove, da lahko v katerikoli poslovalnici. Dejansko mi je (delno) uspelo v tretji oz. četrti. Še sreča, da sem zaradi opravkov lahko krožil po Ljubljani in tako zavil v najnovejši mega Špar v Šiški. Tam imajo poseben oddelek tudi za take, celo par ljudi tam "dežura" - a se ne znajdejo. Oziroma zamešajo: da je izdelek že skoraj pol leta star (oz. 3 mesece) - garancija traja 1 leto. Da okvara ni tehnična … - "Poglejte zlomljenost plastičnega nosilca", dokazujem. Da bodo dali drug izdelek: gospa ga noče, glede na nekakovost - pojasnjujem jim: posledica okvare je operacija uporabničine roke na KC.
Torej takole nekako poteka prepričevanje, nato klici nekam v upravo, ker z reklamacijami se še niso ukvarjali, bla bla.
Končno dobiš namesto pomembnega denarja (brez vsaj vljudnostnega opravičila) listek "dobropis".
Povedal sem, da konkurenčne trgovine (Lidl, Hofer, …) brez ugovarjanja dajo gotovino, celo zaokroženo navzgor nazaj.
(Vsebina je ubesedena na podlagi pridobljenega pričevanja.)

Uporabniški avatar
Vse

#4 Neprebrana objava Napisal/-a Vse »

gostje napisal/-a: September 19, 2023, 3:22 pmReklamiram tehnični izdelek.
Preventivno, iz izkušenj, najprej vprašam centralo Špara, ki mi pove, da lahko v katerikoli poslovalnici. Dejansko mi je (delno) uspelo v tretji oz. četrti. Še sreča, da sem zaradi opravkov lahko krožil po Ljubljani in tako zavil v najnovejši mega Špar v Šiški. Tam imajo poseben oddelek tudi za take, celo par ljudi tam "dežura" - a se ne znajdejo. Oziroma zamešajo: da je izdelek že skoraj pol leta star (oz. 3 mesece) - garancija traja 1 leto. Da okvara ni tehnična … - "Poglejte zlomljenost plastičnega nosilca", dokazujem. Da bodo dali drug izdelek: gospa ga noče, glede na nekakovost - pojasnjujem jim: posledica okvare je operacija uporabničine roke na KC.
Torej takole nekako poteka prepričevanje, nato klici nekam v upravo, ker z reklamacijami se še niso ukvarjali, bla bla.
Končno dobiš namesto pomembnega denarja (brez vsaj vljudnostnega opravičila) listek "dobropis".
Povedal sem, da konkurenčne trgovine (Lidl, Hofer, …) brez ugovarjanja dajo gotovino, celo zaokroženo navzgor nazaj.
(Vsebina je ubesedena na podlagi pridobljenega pričevanja.)  
1. Halo?! Tako velika trgovina oz. na tisto delovno mesto zaposleni se do takrat "z reklamacijami se še niso ukvarjali".

Uporabniški avatar
Vse

#5 Neprebrana objava Napisal/-a Vse »

Kupiti želim karton (drobnih) izdelkov (kot npr. ko kupim karton 12 l mleka), saj želim uveljaviti kupon za popust. Izdelek ima namreč kodo tudi za nakup celega kartona.
Blagajničarka trdi, da popust velja le za posamezen izdelek (ki stane par deset centov).
Potrebno je biti dovolj prepričljiv, da dopoveste (ali dokažete s kakšnim že od prej shranjenim enakim računom, da imate pravico).

Uporabniški avatar
Vse

#6 Neprebrana objava Napisal/-a Vse »

Pa tista: če imate "tisto" kartico (in še kupon - primer trgovina Spar), lahko dobite popust (če jo nimate s seboj oz. po novem aplikacije na pametnem telefonu - pa kaj, pobrišite s telefona nekaj igric in si pač nalagajte njihove aplikacije).

Odgovori